NieuwsAanvraagformulieren oktober 2022

Aanvraagformulieren oktober 2022

13 juli 2022

De formulieren voor je Erasmus+ Jeugd-aanvraag staan online. Je vindt ze op het platform dat alle aanvraagformulieren voor zowel Erasmus+ als het European Solidarity Corps samenbrengt. Je kan enkel via die online formulieren indienen.

Kies links voor ‘OPPORTUNITIES’ en ‘Erasmus+’ om vervolgens bij ‘YOUTH’ op ‘See open calls’ te klikken. Kies bij je gewenste mogelijkheid op ‘Apply’. Nadat je je hebt ingelogd, ga je aan de slag in het online formulier.

Tip
Vergeet voor de zekerheid niet af en toe een pdf van je aanvraag op te slaan op je computer. Zo vermijd je dat technische moeilijkheden roet in het eten gooien.

Aanvraagformulieren oktober 2022

Deel dit artikel via

Meer nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec laoreet elit dolor, sed sollicitudin odio blandit at. Nulla dignissim lobortis mattis. Donec vulputate ligula vel dolor gravida cursus.
di 21 maart 2023

Problemen bij indiening?

Opgelet! Door technische problemen is de deadline van 22/03/2023 uitgesteld naar 24/03/2023 om 12u ‘s middags.

Read more
do 23 februari 2023

Word jij onze nieuwe assessor?

Word assessor bij JINT en zet jouw jeugdwerkervaring in om de (internationale) projecten van jongeren en jeugdorganisaties mee waar te maken! Als assessor beoordeel je ingediende projecten voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Wij voorzien jouw opleiding en een financiële vergoeding.

Read more

Meer nieuws