NieuwsAanvraagformulieren oktober 2022

Aanvraagformulieren oktober 2022

13 juli 2022

De formulieren voor je Erasmus+ Jeugd-aanvraag staan online. Je vindt ze op het platform dat alle aanvraagformulieren voor zowel Erasmus+ als het European Solidarity Corps samenbrengt. Je kan enkel via die online formulieren indienen.

Kies links voor ‘OPPORTUNITIES’ en ‘Erasmus+’ om vervolgens bij ‘YOUTH’ op ‘See open calls’ te klikken. Kies bij je gewenste mogelijkheid op ‘Apply’. Nadat je je hebt ingelogd, ga je aan de slag in het online formulier.

Tip
Vergeet voor de zekerheid niet af en toe een pdf van je aanvraag op te slaan op je computer. Zo vermijd je dat technische moeilijkheden roet in het eten gooien.

Aanvraagformulieren oktober 2022

Deel dit artikel via

Meer nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec laoreet elit dolor, sed sollicitudin odio blandit at. Nulla dignissim lobortis mattis. Donec vulputate ligula vel dolor gravida cursus.
wo 23 november 2022

Programmagids en deadlines 2023

Een overzicht van alle spelregels in het Erasmus+ Jeugd-programma voor 2023 lees je in de nieuwe programmagids.

Read more
wo 27 juli 2022

DiscoverEU, een treinavontuur door Europa

Staan jouw jongeren te popelen om het buitenland te verkennen? Een lang weekend Parijs of een maand lang treinen langs Europese hoofdsteden? Werk je met 18-jarige jongeren uit een maatschappelijk kwetsbare situatie en help je hen graag op weg om zelfstandig of in groep Europa te ontdekken? Grijp dan zeker deze unieke kans! DiscoverEU is […]

Read more

Meer nieuws