NieuwsDiscoverEU, een treinavontuur door Europa

DiscoverEU, een treinavontuur door Europa

27 juli 2022

Staan jouw jongeren te popelen om het buitenland te verkennen? Een lang weekend Parijs of een maand lang treinen langs Europese hoofdsteden? Werk je met 18-jarige jongeren uit een maatschappelijk kwetsbare situatie en help je hen graag op weg om zelfstandig of in groep Europa te ontdekken? Grijp dan zeker deze unieke kans!

DiscoverEU is een nieuwe actie binnen het Erasmus+ subsidieprogramma.

18-jarigen kunnen tot een maand lang met de trein door Europa reizen met financiële ondersteuning op maat. Je hebt hiervoor geen internationale partners nodig, veel zin om erin te vliegen volstaat.

Als organisatie sta je in om jongeren te begeleiden in het voorbereiden, uitstippelen én uitvoeren van hun Europese Interrail avontuur. Je ontvangt hiervoor subsidies om je organisatie en de jongeren het extra duwtje te geven om rond te trekken door Europa.

Alle informatie kunnen jullie hier terugvinden.

Interesse? Neem contact op met Betül via betul.guven@jint.be. De allereerste Discover EU deadline is 4 oktober 2022.

DiscoverEU, een treinavontuur door Europa

Deel dit artikel via

Meer nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec laoreet elit dolor, sed sollicitudin odio blandit at. Nulla dignissim lobortis mattis. Donec vulputate ligula vel dolor gravida cursus.
di 21 maart 2023

Problemen bij indiening?

Opgelet! Door technische problemen is de deadline van 22/03/2023 uitgesteld naar 24/03/2023 om 12u ‘s middags.

Read more
do 23 februari 2023

Word jij onze nieuwe assessor?

Word assessor bij JINT en zet jouw jeugdwerkervaring in om de (internationale) projecten van jongeren en jeugdorganisaties mee waar te maken! Als assessor beoordeel je ingediende projecten voor Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Wij voorzien jouw opleiding en een financiële vergoeding.

Read more

Meer nieuws